Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مطالعه گسترده نشان می‌دهد افرادی که از بی‌خوابی رنج می‌برند، با یک پیاده‌روی روزانه سریع می‌توانند آسیب‌های ناشی از کمبود خواب را جبران کنند.

به گزارش برنا؛ کمبود خواب با مشکلات سلامتی مانند سکته مغزی، بیماری‌های قلبی و سرطان ارتباط دارد اما تحقیقات نشان داده است که فعالیت متوسط ​​تأثیرات بی‌خوابی را "خنثی" می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محققان ۳۸۰۰۰۰ انگلیسی میانسال را به مدت ۱۱ سال بررسی و سطح ورزش، کیفیت خواب و تعداد مرگ و میر آن‌ها را زیر نظر گرفتند.

آن‌ها دریافتند که کمبود خواب و ورزش نکردن به طور مستقل خطر مرگ را افزایش می‌دهد. اما بزرگسالانی که کم می‌خوابند در صورت تحرک، خطر ابتلا به بیماری را بسیار کاهش می‌دهند.

اثرات سوء خواب بد، هنگامی جبران شد که شرکت کنندگان در هفته ۱۵۰ دقیقه ورزش -معادل ۲۰ دقیقه پیاده روی سریع یا آهسته دویدن در روز- را که توسط سازمان جهانی بهداشت توصیه شده است، انجام دادند.

در طول دوره مطالعه، ۱۵۵۰۳ شرکت‌کننده فوت کردند. مرگ در بین افراد کم خواب و کسانی که کم ورزش می‌کردند، بیشتر مشاهده شد و افراد غیرفعال مبتلا به بی‌خوابی در مقایسه با افرادی که خوب می‌خوابند ۵۷ ٪ بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند و ۶۷ ٪ بیشتر در معرض مرگ در اثر بیماری قلبی و ۴۵ ٪ بیشتر در معرض خطر مرگ در اثر سرطان قرار دارند.

دلیل ارتباط کمبود خواب با مشکلات سلامتی هنوز مشخص نیست، اما بی‌خوابی با استرس مزمن مرتبط است که می‌تواند منجر به التهاب عروق و نارسایی قلبی شود.

نویسندگان این مطالعه، از دانشگاه سیدنی نتیجه گرفتند: "به نظر می‌رسد سطح فعالیت بدنی بالاتر از توصیه WHO بسیاری از ارتباطات سوء با خواب و مرگ‌ومیر نامناسب را از بین می‌برد."

شرکت کنندگان در این مطالعه که در مجله پزشکی ورزشی انگلیس منتشر شد، به طور متوسط ​​۵۵ سال داشتند و تقریباً نیمی از آن‌ها دارای خواب ناسالم بودند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشکلات سرطان مرگ خطر ابتلا به بیماری پیاده روی بیماری قلبی استرس انگلیس کم خوابی کمبود خواب بی خوابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریباً به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عادت‌های رایج که مغزتان را نابود می‌کند
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟