Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، محققان در پاسخ به اینکه چگونه کتاب و کاغذها را در صورت آلوده شدن به ویروس کرونا ضدعفونی کنیم، شواهد متعددی را بررسی کردند.

ایمن و پاکیزه نگه داشتن کتاب ها و متعلقات مرتبط به آن ها از الزاماتی است که افراد باید آن را رعایت کنند. اما با توجه به ساختار و جنس کتاب و کاغذهای مختلف (از جمله اسکناس) و آسیب پذیر بودن آنها در مقابل مواد ضد عفونی کننده، سوال اینجاست که چه روش هایی برای ضدعفونی این مواد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس شواهد بررسی شده، اولین و بهترین روش ضدعفونی کردن اشیای کاغذی، قرنطینه کردن آنها است. مطالعه ای که در خصوص ماندگاری ویروس کرونا بر سطح اجسام مختلف انجام شد، نشان داد که این ویروس  به مدت ۲۴ ساعت روی سطوح مقوایی و به مدت ۷۲ ساعت روی سطوح پلاستیکی فعال می ماند.

بر اساس این مطالعه، زمان قرنطینه مناسب برای محصولات کاغذی یا مقوایی ساده حداقل ۲۴ ساعت و برای کتاب های پوشیده از پلی استر یا سایر پلاستیک ها و همچنین مواد پلاستیکی مانند سی دی و دی وی دی، ۷۲ ساعت است.

یکی از محققان مرکز کنترل بیماری های امریکا نیز با تایید این موضوع،  عنوان می‌کند: «در مورد محصولات کاغذی، ما واقعاً نگران نیستیم و نیازی به یافتن راه های ضد عفونی کردن این مواد نیست. اگر واقعاً نگران این موضوع هستید، می توانید ۲۴ ساعت کتاب را در گوشه ای از خانه قرار داده و بعد به آن دست بزنید».

 البته مطالعات نشان می دهند زمان ماندگاری ویروس کرونا روی اسکناس چهار روز است.

یکی دیگر از روش های ضدعفونی کتاب ها، تمیز کردن آنها است؛ در این خصوص، بهتر است از یک پارچه میکرو فیبر استفاده شود. استفاده از دستمال مرطوب ضدعفونی کننده روی سطح این اشیا نیز می تواند اثربخش باشد. با این روش ها، اشیای کاغذی آسیب نمی بینند.

در مطالعه ای دیگر، راهکارهای زیر برای استفاده ایمن از کتاب و کتابخانه توصیه می شود:

اگر بیمار هستید، تا زمانی که علائم شما از بین نرفته است، کتاب های خود را به اشتراک نگذارید.

اگر آشنایان شما بیمار هستند، آن ها را در منزل/کتابخانه تان نپذیرید.

هر بار که از کتابخانه استفاده می کنید، دست های خود را بشویید یا از ضدعفونی کننده دستی استفاده کنید.

با دیگران برای بررسی کتاب ها و مطالعه آنها، در کتابخانه جمع نشوید. رعایت فاصله فیزیکی برای کنترل گسترش و سرعت کرونا ویروس بسیار مهم است.

جمع بندی شواهد بررسی شده نشان می دهند که قرنطینه کردن کتاب ها (نگه داشتن کتاب ها در گوشه ای دور از دسترس در خانه) و سایر اشیای مشابه به مدت ۷۲ ساعت، ایمن ترین و موثرترین روش ضدعفونی کردن آنها است.

در صورت تمایل به تمیز کردن کتاب ها، استفاده از پارچه میکرو فیبر پیشنهاد می شود. با توجه به طولانی تر بودن زمان ماندگاری ویروس روی اسکناس، بهتر است از روش های دریافت و پرداخت غیرنقدی استفاده کرده و یا در صورت لزوم، روش های ضدعفونی با دستمال آغشته به الکل را جایگزین کنید.

کد خبر 4983191

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کاغذ تحقیقات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ویروس کرونا تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری نانو واکسن کرونا گوگل اینترنت امنیت اطلاعات فناوری فضایی امنیت سایبری ماهواره ایالات متحده آمریکا توییتر کتاب ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۰۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار: بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود

آفتاب‌‌نیوز :

محمد عتاب اهوازی بامداد روز جمعه افزود: پیرو پیش بینی‌های هواشناسی برای بارش باران در روز‌های پنجشنبه و جمعه، ستاد مدیریت بحران تشکیل و شهرداری دزفول در آماده باش کامل قرار داشت. میزان بارش‌های پیش بینی شده هواشناسی برای دزفول در روز پنجشنبه بین ۳۵ تا ۴۰ میلیمتر بود و این در حالی است که ۱۱۵ میلی متر بارندگی آن هم در کمتر از سه ساعت در این شهر ثبت شد.

۹ نقطه دزفول دچار مشکل جدی شد

شهردار دزفول این حجم بارش را در تاریخ چند دهه اخیر دزفول بی سابقه دانست و گفت: وقوع این بارندگی پرحجم در زمان اندک موجب شد تا حجم آورد آب باران بسیار بیشتر از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی دزفول باشد که این موضوع برخی مناطق شهر را دچار چالش کرد.

وی با بیان اینکه ۹ نقطه دزفول در این بارندگی‌ها با مشکل جدی مواجه شدند، افزود: حل مشکل مناطقی که درگیر آب گرفتگی حاد شدند در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و برنامه ریزی برای اصلاح مسایل فنی این مناطق به عنوان اولویت امسال پیگیر می‌شود.

خسارات وارد شده به ۳۰ منزل مسکونی جبران می‌شود

عتاب اهوازی بیان کرد: متاسفانه ورود آب به بیش از ۳۰ خانه در دزفول خسارت وارد کرد که در بازدید‌های میدانی از این منازل، جبران خسارات این خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با تجلیل از نقش آفرینی همه دستگاه‌های عملیاتی، امدادی، خدماتی، نظامی و تیم‌های مردمی و جهادی در عملیات بزرگ دفع آب گرفتگی معابر دزفول افزود: بسیج امکانات و هم افزایی بین دستگاه‌های شهرستان به دلیل حضور میدانی فرماندار دزفول موجب شد تا معابر دزفول در کمتر از سه ساعت به شراط عادی بازگردند.

شهردار دزفول گفت: به دلیل حجم بالای آب گرفتگی‌های معابر، به کارگیری تجهیزات و نفربر‌های تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول برای سرعت بخشی به امدادرسانی به خودرو‌های گرفتار در آب گرفتگی‌ها ضروری بود که پس از اعلام درخواست از فرماندهی این تیپ، تمام امکانات ارتش در کمترین زمان به کمک شهرداری آمد.

وی با اشاره به مشارکت ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در عملیات دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی امروز افزود: موج هم افزایی و همدلی میان تمام تیم‌های عملیاتی، امدادی و خدماتی از دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله شرکت آبفا، ارتش، ناحیه مقاومت بسیج و سپاه در این عملیات مثال زدنی بود.

بارش ۱۱۵ میلیمتر باران در سه ساعت در دزفول باعث آبگرفتگی شدید معابر شهری و مسدود شدن تعدادی از زیرگذر‌های این شهر شد و تردد شهروندان را با مشکل همراه کرد.

طبق اعلام هواشناسی صفی آباد دزفول میزان بارندگی امروز پنجشنبه تا ساعت ۱۵ به نزدیک ۱۱۵ میلیمتر رسید.

با توجه به گستردگی آب گرفتگی‌های معابر و گرفتار شدن تعداد زیادی از خودرو‌ها در سطح معابر علاوه بر امکانات دستگاه‌های خدماتی و عملیاتی، نفربر‌های تیپ ۲۹۲ زرهی و خودرو‌های سپاه نیز به کمک شهروندان آمدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • چاپ کتاب تصویری «همه‌ش مال جوجه باشه!» برای کودکان
  • این برنامه‌ها را حتما بشنوید/ ضیافت کتاب خوان‌ها در رادیو
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • بهترین سپرها در برابر تیغ برنده تورم کدامند؟
  • جدول فیلم‌ های امروز تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت + ساعت پخش
  • شهردار: بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود
  • نمایش اشیای تاریخی ارزشمند کرمان در باغ موزه هرندی
  • گواردیولا: موفقیت فودن برای خودش است، نه من!
  • بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش‌بینی هواشناسی بود