Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@09:17:17 GMT

دست و پنجه نرم‌کردن با کرونا در مسابقه آثار شهید مطهری

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۷۷۸۱

دست و پنجه نرم‌کردن با کرونا در مسابقه آثار شهید مطهری

مطهر پارسا با اعلام میزان استقبال مردم از پویش کتابخوانی کرونا؛ فرصتی برای مطالعه به خبرنگار معارف ایرنا گفت: در اولین مرحله از مسابقه کتابخوانی شهید مطهری که همزمان با ایام مبعث پیامبر اکرم(ص) بود، سخنرانی استاد با عنوان خورشید دین هرگز غروب نمی‌کند، مطرح شد و مسابقه بعدی مطلبی با عنوان مصائب، مادر خوشبختی‌ها و مسابقه سوم نیز در رابطه با دعا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسابقه چهارم در رابطه با مساله مهم امر به معروف و گره خوردن آن با مساله دعا و سرنوشت ملت ها بود و مسابقه پنجم با محوریت بحث تقوا و مسابقه ششم که در روز سیزدهم فروردین برگزار شد، در مورد دفاع استاد از  عدد ۱۳ و رد مساله نحوست ایام مطرح شد.

پارسا اضافه کرد: این پویش ملی کتابخوانی فرصتی برای مطالعه آثار استاد شهید مطهری است که از سوم فروردین به همت بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری در بستر اپلیکیشن استاد مطهری و در قالب ۱۵ مسابقه جداگانه آغاز شد و اینک مسابقه هشتم آن در حال برگزاری است.

به گفته دبیر کمیته مسابقات کتابخوانی شهید مطهری تاکنون در هر مسابقه به طور میانگین بیش از ۱۳ هزار نفر شرکت کرده اند و علاقه مندان می توانند تا پایان فروردین ماه در ساعت ۱۷ روزهای زوج به صورت زنده از طریق سایت آپارات شاهد قرعه کشی باشند.

وی اضافه کرد: کسانی که بتوانند از سه سوال هر مسابقه به دو سوال پاسخ صحیح بدهند، در قرعه کشی شرکت داده می‌شوند و تاکنون قرعه کشی شش مسابقه انجام شده که در هر قرعه کشی به پنج نفر جایزه نقدی ۴۰۰ هزار تومانی و در سه مسابقه اخیر نیز شش جایزه ۱۰۰ هزار تومانی به جوایز افزوده شده است.

علاقه مندان می تواننداز طریق کافه بازار اپلیکیشن استاد مطهری را نصب یا با مراجعه به سایت بنیاد علمی فرهنگی شهید مطهری یا ارسال عدد یک به شماره ۱۰۰۰۴۰۴۴۰۴ این اپلیکیشن را دریافت کنند.

هر مسابقه شامل ۱۰ صفحه از آثار شهید مطهری است و مطالبی از کتاب های عدال الهی، ۱۰ گفتار، ۲۰ گفتار و برخی دیگر از آثار این استاد شهید است که تاکنون هفت مرحله از این مسابقه برگزار شده است.

شرکت کنندگان در هر یک از مراحل این مسابقه، ۴۸ ساعت فرصت دارند تا در آزمون شرکت کرده و به سه سوال مطرح شده پاسخ دهند و همزمان می توانند متن ۱۰ صفحه مربوط به مسابقه را مطالعه کنند.

پویش کتابخوانی کرونا؛ فرصتی برای مطالعه به مناسبت شیوع ویروس کرونا و خانه نشینی مردم به همت بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری در ایام نوروز برپاشده تا یک پویش مطالعاتی در قالب مسابقه کتابخوانی برگزار شود.

برچسب‌ها مرتضی مطهری ویروس کرونا امر به معروف و نهی از منکر کتاب مناسک دینی پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرتضی مطهری ویروس کرونا امر به معروف و نهی از منکر کتاب مناسک دینی مرتضی مطهری ویروس کرونا امر به معروف و نهی از منکر کتاب مناسک دینی شهید مطهری قرعه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۷۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند/ حجاب از معضلات کف جامعه است

فرارو- مراسم چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت الله دکتر مرتضی مطهری عصر روز پنجشنبه در مسجد جامع نارمک برگزار شد. در این مراسم که از طرف خانواده شهید مطهری و ستاد سالگرد برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین احمد ناطق نوری، علی، محمد و مجتبی مطهری، علی لاریجانی، محسن هاشمی و اقشار مختلف مردم حضور داشتند. 

به گزارش فرارو، حجت الاسلام سید محمدرضا هاشمی تهرانی در این مراسم سخنرانی خود را با موضوع علم و معرفت و جایگاه عالم دینی در جامعه آغاز کرد و گفت: در سیره امام جعفر صادق (ع) جهل و نادانی بزرگترین مرض بود. انسان در حرف ممکن است ادعای دینداری داشته باشد، اما تا مادامی که نسبت به توحید و ولایت جاهل و نادان باشد و نتواند حق را از باطل تشخیص دهد، دینداری‌اش هم ارزشی نخواهد داشت. 

هاشمی تهرانی با بیان اینکه علم و معرفت یک حقیقتی است که ائمه اطهار مکرراً شیعیان را به آن‌ها توصیه می‌کردند، تصریح کرد: محب و شیعه بی‌سواد و بی‌معرفت، به درد اهل بیت (ع) نمی‌خورد. معارف غنی اهل بیت (ع) غیر از این چیز‌هایی است که ما در کتاب‌های خود می‌خوانیم. اهل بیت (ع) در مقام آموزش شیعیان یک راه خاصی را طی کردند. شیعه و محب بی سوادِ جاهل به چه دردی می‌خورد. 

این سخنران با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های برجسته و منحصربفرد استاد مطهری این بود که تراز منبر را در عالی‌ترین سطح خود حفظ کرد، ادامه داد: استاد مطهری جایی منبر می‌رفت که وقتی پایین می‌آمد منبر و مطالب او کتاب معرفتی شیعه می‌شد. در زمان خود برخی از این کتب به چاپ ۴۰، ۵۰ و ۶۰ می‌رسید. استاد مطهری تراز عالم دینی را حفظ کرد. اینکه ما بنشینیم خواب، خاطره و حکایات شخصی تعریف کنیم به چه دردی می‌خورد. باید از استاد مطهری یاد بگیریم.

این سخنران مذهبی اضافه کرد: هیئت گرفتن و نماز جماعت فوق العاده خوب است، اما آنچه که یکایک ما موظف هستیم این است که معارفت اهل بیت (ع) را ابتدا یاد بگیریم و به نسل بعد خود منتقل کنیم. 

وی با اشاره به اینکه مساله حجاب یکی از معضلات کف جامعه ما امروزه است که خیلی فراگیر است، ابراز کرد: بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند. اگر معارف دینی در سطوح مختلف ارائه می‌شد و با این جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم. آیت الله مطهری با سعه صدر با تمام مخالفین بحث می‌کرد. مباحثات دقیق، بدون اینکه از کوره در برود. اسلام این را می‌خواهد که انسان آن‌چنان قدرت پیدا کند و معرفت عمیق دینی را آن‌چنان ارائه کند و بگوید هر کسی هر چه شبهه دارد بیاورد. این خصیصه مکتب تشیع و امام صادق (ع) است. علمای ربانی دین ما این چنین بودند. 

هاشمی تهرانی گفت: تهران بزرگانی به خود دیده است. مرحوم ابوالحسن رفیعی قزوینی، مرحوم شاه آبادی در تهران منبر‌های عمیق معرفتی می‌رفتند که پامنبری‌ها آن‌ها طلاب و دانشجو نبودند، بازاری‌های تهران بودند. مرحوم آیت الله میرزا عبدالکریم روشن در چهارراه سیروس برای مردم توحید تبیین می‌کرد. 

او با ابراز تأسف از اینکه امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته است، اظهار داشت: علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند. هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد. آقای مداح می‌آید سینه زنی را برگزار می‌کنند و تمام می‌شود.

حجت الاسلام هاشمی تهرانی در پایان گفت: برخی آقایان علم‌شان که بالا می‌رود دیگر ابا دارند که روضه بخوانند. اما شأن جلیل القدر مرحوم آقای مطهری این بود که در اوج حکمت و استاد تمامی حوزه و دانشگاه وقتی منبر می‌خواند بعد از آن در روضه برای سیدالشهدا هق هق می‌کرد که نشان می‌دهد در اوج علم و معرفت هم که باشی تنها راه نجات، راه اختصاصی رحمت واسعه حضرت سیدالشهداء (ع) است.

دیگر خبرها

  • یادواره شهدای نیر با محوریت فضائل استاد شهید مطهری
  • سه جریان مخالف استاد مطهری
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • شهید مطهری تکلیف‌محور و وظیفه‌مند بود
  • علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند/ حجاب از معضلات کف جامعه است
  • اسم رمز ترور؛ «قم» را به خاک و خون می کشیم
  • اسم رمز ؛ «قم» را به خاک و خون می کشیم
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود