Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدی از اجرای برنامه شنبه های با کتاب و استفاده از فضای مجازی برای معرفی کتاب به منظور افزایش سطح مطالعه و کتابخوانی در بین مردم روستای باورس خبر داد.

«اکرم اسدی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قزوین گفت: یکی از برنامه هایی که در کانون فرهنگی هنری سراج در روستای باورس به منظور افزایش مطالعه و دانش عموم مردم صورت می گیرد، شنبه های با کتاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کانون فرهنگی هنری سراج مسجد صاحب الزمان روستای باورس قزوین ادامه داد: در گذشته برنامه شنبه های با کتاب به صورت پراکنده و نامرتب برگزار می شد و در این برنامه کتاب های مختلفی را معرفی می کردیم ولی با آغاز اجرای طرح ملی فهما این برنامه به صورت مرتب برگزار می شود.

 

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه بیشتر مردم از فضای مجازی استفاده می کنند و آنگونه که باید و شاید مراجعه به کتابخانه ندارند ما هم از فضای مجازی استفاده کردیم تا معرفی کتاب را در این فضا داشته باشیم به طوری که روش معرفی کتاب ما از طریق فضای مجازی و کانال کانون سراج هست.

 

اسدی اعلام کرد: ما در فضای مجازی سعی می کنیم تا کتاب های متعدد و به روزی را معرفی کنیم که بر این اساس در فضای مجازی کتاب مورد نظر معرفی می شود و از افراد می خواهیم برای مطالعه آن به کانون سراج مراجعه کنند که خوشبختانه بیشتر افراد مراجعه کرده و کتاب به امانت می گیرند.

 

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه این برنامه موجب شده تا علاوه بر گرایش بیشتر مردم به امر مطالعه، حتی خود مردم به ما سفارش دهند که چه کتابی را برای مطالعه آنها تهیه کنیم.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری سراج مسجد صاحب الزمان روستای باورس قزوین تصریح کرد: کتاب «سربلند»، «بابا نظر»، «دا»، «لهوف»، «ما فرز ندان ایرانیم»، «شهید ابراهیم هادی»، «فاطمه زهرا بانوی نمونه اسلام»، «خاک های نرم کوشک»، «رفاقت به سبک تانک»، «منتهی الامال»، «نورالدین پسر ایران»، «یادت باشد»، «آن بیست وسه نفر» و غیره از جمله کتاب هایی است که معرفی و مطالعه شده است.

 

وی خاطر نشان کرد: تنها کتابخانه روستای باورس متعلق به کانون فرهنگی هنر سراج است و خوشبختانه برنامه شنبه های با کتاب سبب شده تا افراد به سمت مطالعه ترغیب و تشویق شوند و حتی برخی از افراد از ما می خواهند که برخی کتاب ها نظیر «یادت باشد» و «شهید ابراهیم هادی» را برای آنها خریداری کنیم.

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: فضای مجازی کتاب کانون مساجد کانون فرهنگی هنری سراج شنبه های با کتاب روستای باورس فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میر عظیمی بعد از ظهر یک شنبه در نشست با فرماندار رشت به تشریح اهداف و برنامه‌های این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: خدمات رسانی کانون پرورش فکری در بستر بیش از ۶۰ عنوان فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و پژوهشی انجام می‌شود.

میرعظیمی در ادامه به نیروهای انسانی کانون اشاره و با متعهد و توانمند توصیف‌کردن آنان افزود: موفقیت مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری این نهاد در رقابت‌های بین المللی، کشوری و استانی، بیان‌گر این توانمندی‌ها است.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه که تربیت نسلی هنرمند، مؤمن و در تراز انقلاب، نیازمند تلاش هم زمان فعالان فرهنگی و توجه مسؤولان و تصمیم‌گیران است، اضافه کرد: برای پیشبرد اهداف، حمایت‌های بی‌دریغ معنوی و اختصاص منابع مالی مناسب ضرورت دارد.

وی با ناکافی خواندن منابع مالی تخصیص یافته به مراکز فرهنگی هنری ۶ گانه کانون رشت طی ۲ سال گذشته گفت: ابعاد فعالیت‌های کانون پرورش فکری بر لزوم حمایت هر چه بیشتر از این مجموعه تاکید دارد.

میرعظیمی در ادامه صحبت‌های خود به برخی فعالیت‌های کانون در مراکز فرهنگی هنری و در سطح شهرستان اشاره و از حضور مؤثر این مجموعه در نمایشگاه هفته دفاع‌مقدس و حضور مستمر همکاران کانون در نمایشگاه «شهر باران، شهر قرآن» در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۳ سخن‌به‌میان‌آورد.

وی افزود: معرفی کانون استان گیلان به عنوان دبیر کمیته کودک و نوجوان کنگره سرداران، امیران و ۸ هزار شهید استان گیلان و گشایش دبیرخانه این این کمیته در مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ شهرستان رشت، بخشی از فعالیت‌های مؤثر کانون در عرصه فرهنگ به‌شمارمی رود.

میرعظیمی نقش کانون را در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مقابله با تهدیدهای فضای مجازی متوجه نسل کودک و نوجوان با اهمیت خواند و ضمن تشریح برنامه‌های این مجموعه برای همراه سازی خانواده‌ها با فعالیت‌های مربیان کانون ادامه‌داد: برای توفیق فرهنگی، ورود خانواده‌ها به این عرصه ضروری است.

مدیرکل کانون استان گیلان هم‌چنین، از برپایی کارگاه‌های فرزندپروری و مهارت‌آموزی در مراکز فرهنگی هنری کانون صحبت‌کرد و این فعالیت‌ها را بخشی از حرکت‌های تأثیرگذار کانون در توان‌مندسازی نسل کودک و نوجوان دانست.

وی بر لزوم حمایت مسؤولان از تکمیل ساختمان در حال احداث کانون شهرستان خمام و از راه‌اندازی مرکز فرهنگی هنری کانون در مسکن مهر شهرستان رشت اشاره کرد و گفت: در پایان از فرماندار برای بازدید از مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دعوت کرد.

کد خبر 6097391

دیگر خبرها

  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت